De Vlasschuur  

 Nederlands   Duits   Engels

   
HOME     WIE ZIJN WIJ?     ONZE VISIE     WAT DOEN WE?     CONTACT
         
   

 

Persoonlijk contact    
           
   

WAT DOEN WE?


De Vlasschuur zet zich graag in voor het accountmanagement van uw bedrijf. Onze kennis van de markt en ons netwerk zorgt ervoor dat uw product verkrijgbaar is, waar u dat graag wilt.

Kenmerkt uw productconcept zich door toegevoegde waarde? Dan is het belangrijk dat de verkrijgbaarheid en presentatie van uw product optimaal is. De Vlasschuur helpt bij het vergroten van de afzetkanalen en denkt met u mee over de vraag hoe uw concept het beste in de markt gezet kan worden.


Groei
   
           
           
     

RETAIL

Dankzij onze commerciële slagkracht liggen er al tientallen producten van onze opdrachtgevers in de schappen van de supermarkt, benzinestations en horeca. Met onze expertise, ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring, hebben we geleerd hoe we een nieuw concept kunnen introduceren en bestaande concepten het beste kunnen uitbouwen.

Per supermarktformule ontwikkelen we samen met de opdrachtgever een strategisch plan per concept. Zo bouwen we aan de groei van de markt en uw omzet!

   
           
     

 

   

FOOD & NON-FOOD

Na enkele jaren volledig de focus op food te hebben gelegd kwam de vraag van productiebedrijven om non-food concepten in de markt te zetten. Dit hebben we opgepakt en ook non-food behoort tot onze werkzaamheden. Op zoek naar een geschikte partner om uw concept in de markt te zetten? Wij zijn van alle markten thuis.

     
           
     

FOODSERVICE

De retailmarkt en foodservice markt overlappen steeds meer, blurring. Uiteraard heeft de foodservice markt zijn eigen aanpak nodig. Naast retail ligt onze expertise ook in deze markt.

   
           
     

 

   

IMPORT EN EXPORT

Ook buitenlandse producten vinden via De Vlasschuur hun weg in het Nederlandse retail- of foodservicekanaal. Op dit moment zijn we actief voor een aantal Belgische en Duitse opdrachtgevers. Met de kennis en ervaring van ons gehele team zijn we in staat om snel, strategisch en doelgericht extra omzet te realiseren.

Ook het exporteren van uw product naar het buitenland is een van onze expertises. Zo hebben we voor diverse opdrachtgevers al heel wat extra omzet weten te genereren buiten onze landsgrenzen.

     
             
   

KENNISMAKEN?

Wij houden van persoonlijk contact. Daarom vertellen wij graag in een vrijblijvend gesprek wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen.
 

BEL MIJ TERUG

 
Koffie
   
         
    De Vlasschuur +31(0)186 - 694964 info@devlasschuur.nl   ADRES EN ROUTE